post

Kiitos kaudesta 2017!

Kausi 2017 on ollut seurallemme monella tapaa erityinen. Toiminta laajeni kolmannella joukkueella, kun Lappee JK/2 kamppaili tuttujen partojen voimin Kaakkois-Suomen Vitosessa. Seuran edustusjoukkue sijoittui seurahistorian valossa ennätyksellisen hyvin neljänneksi, varsin hyvätasoisessa ja mielenkiintoisessa Kaakkois-Suomen Kolmosessa. Seuran naisjoukkue Lappee JK/Nuts jatkoi mallikasta taivaltaan piirin 7vs7 sarjassa viime vuoden mestaruuden jälkeen.

Tammikuusta syyskuun viimeiseen päivään ulottuvalla ajanjaksolla seuran toimintaan liittyviä tapahtumia on ollut ennätyksellisen paljon. Virallisia otteluita pelattiin yhteensä 54 kappaletta, joista saaliina tuli 27 kappaletta voittoja ja maaleja tehtiin yhteensä 141 kappaletta.

Seuran toiminta on vakiintumassa ja suunta selkiytymässä, joka on ollut tavoitteena seuran toiminnan uudelleenkäynnistämisen jälkeen vuonna 2014. Konkreettisia tulostavoitteita ei ole seurajohdon toimesta asetettu, eikä niitä näillä näkymin olla asettamassakaan. Kausi 2017 osoitti seuran tarpeellisuuden, niin tavoitteellisessa kilpatoiminnassa, kuin myös harrastustoiminnassa. Kakkosen kärkipaikoista taistelleen PEPO:n farmijoukkueena toiminut Lappee JK:n edustusjoukkue, osoitti kuuluvansa Kolmosen mitalipaikoista taistelevaksi ja PEPO:ssa vähemmälle peliajalle jääneille pelaajille riittävän tasokkaaksi joukkueeksi. Vitosessa pelannut joukkue nautti iloisin mielin jalkapallosta, lähinnä otteluita harrastaen. Yhtenäisen naisten joukkueen ”Nutsit” kokoontuivat iloisiin – huolimatta totisista otteluilmeistä – ottelutapahtumiin pääkaupunkiseudulta saakka.

Nyt on aika kiittää kaudesta 2017 kaikkia toiminnassa mukana olleita henkilöitä, sekä toimintaa osaltaan mahdollistaneita yhteistyökumppaneita, unohtamatta teitä katsojia ja muita seuraajia. Toivottavasti nähdään jalkapallon kentällä ensi kaudellakin. Kiitos ja näkemiin!

  • -Joni Mukala
post

Kapteeniston mietteitä sarjakauden kynnyksellä

Vasemmalta: Marko Siltamies, Mavin Viisainen, Veijo Korpijärvi ja Arto Taina

Vasemmalta: Marko Siltamies, Mavin Viisainen, Veijo Korpijärvi ja Arto Taina.

1. Millaiset tunnelmat harjoituskaudesta?

2. Millä mielin tulevaan sarjakauteen?

Marko:

1. Hyvin valmistauduttu ja tehty hyvällä asenteella töitä. Joukkue yhtenäistyy vähitellen. Tervettä kilpailua ollu ilmassa. Henk.koht toki ollu vähän muuttuvia tekijöitä ja harmitaa tämä oma loukkaantumine yli kaiken.

2. Luottavaisin ja todella odottavin mielin. LJK tulee olemaan yllätysvalmis, työteliäs ja kilpailuhaluinen. Odotetaan kaudesta nousujohteista, hyvän treenikauden pitää näkyä peleissä.

Mavin:

1. Tunnelma on mainio. Kohta pääsee taas pelailemaan, mikäs sen parempaa. Meininki on ollut harjoituksissa hyvä. On paljon asioita missä on menty eteenpäin. Tottakai aina on kehitettävää, mutta yleisesti hyvä meisinki!

2. Hyvällä fiiliksellä mennään. Ollaan asetettu kova tavoite joukkueen kesken, joka toivottavasti tullaan täyttämään.
Kaudella tullaan näkemään rohkeampi ja pelaavampi LJK.

Veijo:

1. Innolla kauden alkua odotellen. Harjoittelu on ollut hyvää koko talven ja nyt katotaan mihin se riittää.
2. Kehitystä on tullut niin yksilöissä kuin koko joukkueen pelitavassa. LJK tullaan tunnistamaan kentällä asenteesta joka ei koskaan anna periksi ja odotettavissa on myös erittäin komeita maaleja!

Arto:

1. Joukkue on hyvillä tunnelmilla harjoituskauden lopun häämöttäessä loppuaan. Pelaajat ovat sitoutuneita ja yhteishenki on ollut loistava. Tekeminen on ollut laadukasta halki reenikauden ja joukkuetta on hitsattu paremmin yhteen kuin ehkä aikaisempina vuosina. Hyvästä harjoituskaudesta kertovat muun muassa onnistuneet reenipelit ja yleinen tekemisen laatu joukkueessa. Onnistunut talven harjoittelu lupaa hyvää kesän pelejä silmälläpitäen.

2. Tulevaan kauteen lähdetään odottavin ja erittäin hyvin tunnelmin. Tavoitteet on asetettu ja tuloksien odotetaan nousevan viime kaudesta. Ensi kesänä kentällä nähdään aktiivinen, urheilullinen ja sitkeä Ljk, joka pelaa aina viimeiseen vihellykseen. Pisteistä tullaan taistelemaan alusta asti täysillä. Yhteishenki ja hyvä tekeminen tulee heijastumaam peleistä varmasti. Kaudesta odotetaan tekemisen suhteen tasaista ja onnistumisia pyritään saamaan alun väännöistä lähtien. Kaudesta tulee mielenkiintoinen ja nälkäinen joukkue lähtee toden teolla pesemään nahkaansa viime vuotisesta. Tule, koe ja nauti.😄👍

post

Puolivälissä matkaa

Puolet kaudesta on jo takana. Alkukausi on pitänyt sisällään turhauttavia ja vaikeita pelejä, mutta myöskin loistavia esityksiä ja makeita voittoja. Tavoitteena on luonnollisesti ollut säilyttää sarjapaikka kovassa sarjassa, joka on näyttänyt olevan yllättävänkin tasainen. Sarjataulukossa putoajan paikalla ollaan oltu vain yhden kerran, ja sekin oli vuorokauden mittainen hetki.

Huomattava ja mielenkiintoinen seikka on Lappee JK:n vieraspelien saldo. Neljästä vieraspelistä 6 pistettä, eikä ainuttakaan tappiota. Kevätkierroksella on ollut seitsemän kotiottelua, mutta niistä on saatu vain 3 pistetta. Tosin maukkaasti sarjakakkonen SavU:lta. Syyskierroksella pelit painottuvat vieraskentille, ja jos kevään trendi jatkuu, niin vieraspelit sopivat mainiosti Lappee JK:lle.

Syyskierros käynnistyy värinöitä aiheuttaen vieraspelillä PEPO:a vastaan. Kotikaupungissa mutta vieraskentällä, sillä kuuluisalla Kimpisen pyhätöllä. PEPO johtaa sarjaa ainoana tappiottomana joukkueena, ja on esittänyt vahvaa peliä parantaen jatkuvasti otteitaaan. Lappee JK:lle on annettu ”pikkuveljen” titteli vertailussa, mutta on ”isovelikin” joskus hävinnyt pienemmälleen. Pisteitä ei olla vielä tässäkään ottelussa jaettu ennen päätösvihellystä.

Päätösvihellykseen tullaan taistelemaan sarjapaikan osallakin. Joukkue on osoittanut luonnettaan ja janoaa voittojen jälkeisiä tunteiden ja musiikin säveliä. Loppukausi pitää varmasti sisällään pettymyksiä ja onnistumisia, epäonnea ja iloa. Onni ansaitaan kovalla työllä, ja kovan työn uskon olevan tämän joukkueen mieleen.

Työn jälkeen tulos nähdään. Matka on puolivälissä.

 

 

Joni Mukala

Seuran puheenjohtaja 

Sivut avattu!

Tästä se lähtee!

Lappee JKn sivut ja tällä kertaa kera N -kirjaimen löydät osoitteesta www.lappeenjk.fi.

Sarjan alkuu on enää alle 3 kuukautta ja sivujen päivitys aloitetaaan pikapuolin!

terv admin