STPS tyrkytti pisteitä, mutta vain yksi saaliiksi

Viime keskiviikon ottelu vaikutti ennakkoon hankalalta. STPS oli kärsinyt ainoat pistemenetyksensä sarjajohtaja Susille. Ottelun alku antoi kuitenkin toivoa, kun savolaisten maalivahti syöttää suoraan Tiaisen lapaan ja Toni kiittää sijoittamalla pallon verkkoon pelin ensimmäisellä minuutilla. STPS kuitenkin ryhdistäytyy ja alkaa vyöryttää peliään LJK:n päätyyn. Maltillinen pelin rakentelu tuottaa tulosta, kun STPS-kärki jää seuraamatta topparien selän taakse kimmonneessa pallossa ja peli tasoihin 1-1 ennen 10 minuutin peliä. STPS jatkaa vahvaa pallonhallintaa ja pyrkii paineistamaan voimakkaasti LJK:n pelinavausta. Pelinavaus ja puolustus on riittävää tasoa, eikä STPS pääse rokottamaan muutamasta paikastaan huolimatta. Juuri ennen taukovihellystä STPS-maalivahti tulee alueeltaan vastaan puolustuksen selustaan singottua palloa. Pallo pomppaa maalivahdin ennakoimaa korkeammalle, eikä yletä päällään katkaisemaan, vaan reaktiomaisesti nostaa kätensä palloon. Seurauksena ulosajo ja vieraat jatkavat peliään miehen vajaalla.  Ensimmäisen puolikkaan loppuhetkillä ei kuitenkaan saada rokotettua vastustajaa.

Tauko tulee hyvään saumaan vieraille, jotka pääsevät juonimaan uusia kuvioita toiselle puoliskolle. STPS pystyy yhä pitämään palloa, mutta aggressiivinen paineistaminen LJK:n pelinavaukseen jää. LJK pääsee pelin edetessä yhä parempiin maalintekopaikkoihin, mutta viimeinen terävyys maalintekohetkillä uupuu. Vaihdot tuovat hiukan piristystä LJK:n pelaamiseen lopussa, jolloin maalipaikkoja tulee useampia. STPS kuitenkin kestää ja saa pitemmillä syötöillään ja erikoistilanteillaan omiakin maalintekopaikkoja. Lopputulema kuitenkin 1-1 ja pisteet jakoon.

Kolmea pistettä ja avausvoittoa tarjottiin. Voittamisen kokemus kuitenkin puuttuu, joten kauden avausvoittoa joudutaan hakemaan ensi viikolla Karhulasta.

Ottelupöytäkirja