Ruohoa näkyvissä

Lumet on sulaneet ja jalkapallolaitumet alkavat vihertää lämmön ja valon myötä. Riippumatta siitä, onko kyseessä uuden termin mukainen jalkapallonurmi, vai ainoa oikea nurmi jalkapallon pelaamiseen, voi sen jo aistia. Se kiimainen, ruohon hajuinen, ja kaiken ulkopuolelle jättävä olotila, kun sarjapisteitä tarjoava pallo potkaistaan liikkeelle. 

Kaikki jo viime vuoden puolella alkanut, välillä uuvuttavalta tuntunut työ niin kentällä kuin sen laidalla, on tähdännyt tästä hetkestä alkavaan viiden kuukauden nautintoon. Tarjolla on kaikkiaan 22 ottelua, joista aina maukkaita paikallisvääntöjä 6kpl,  Imatran ajo mukaan laskettuna.

Pettymyksiä ja onnistumisen huumaa on tarjolla, kaikille leikkiin ryhtyville. Tietoisena pelin hengestä, on ehkä hienointa se kun ei tiedä millä tavalla peli kutakin kohtelee.

Kiima sen kuin yltyy, joten päästetään karja laitumelle! Ensin tosin sille keinotekoiselle…

Huomenna Sammonlahden keinolaitumella 14.00 alkaen.  Lappee JK – Union Plaani

– Manageri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.