Koti- ja vierasavauksien saldon piste

Sammonlahden sarja-avauksessa Union Plaania vastaan päädyttiin pistejakoon lukemin 2-2. Innokkuutta oli molemmilla joukkueilla, eikä kotijoukkueella näkynyt turhaa hermostuneisuutta. Alussa parhaat maalintekopaikat avautuivat LJK:lle, mutta puolen tunnin jälkeen vieraatkin pääsivät luomaan painetta LJK:n maalille. Puoliajalle mentäessä kumpikaan ei vielä onnistunut maalinteossa.
Toisen jakson alkuun LJK-konkari Tiainen pääsee kuitenkin ilahduttamaan kotiyleisöä maalillaan. Tämän jälkeen LJK:n ote pelistä annetaan pala kerrallaan vieraille, jotka tunnin pelin jälkeen rankaisevat kahdesti lyhyen ajan sisään. Kotijoukkueen taistelu saa kuitenkin arvoisensa päätöksen, kun vieläkin kokeneempi LJK-sankari Taina tasoittaa loppuhetkillä vahvan nousunsa päätteksi ottelun loppulukemiksi 2-2.

Ottelun tilastot:https://www.palloliitto.fi/ottelu/983776

Sarjan vierasavauksessa Mikkelissä Ristiinan Palloilijat ottivat pisteet lukemin 4-1. Avausjakson alku oli vahvaa peliä LJK:lta, mutta vahva tekeminen palkitaan vasta puolen tunnin pelin jälkeen, kun viime kauden maalikuningas Kalle Koskinen maalasi LJK:n 0-1 johtoon. Johtoa ei kestänyt hetkeäkään, kun kotijoukkue pääsee pilkulle ja tasoittaa. Pilkulta onnistunut Kontulainen onnistuu vielä kahdesti perään ja hermostuneisuus ottaa vallan. Taistelu pisteistä Hänninkentällä jää haaveeksi Ri-Pa:n vetäytyessä koko ajan tiiviimmäksi maalinsa edustalle. Ri-Pa viimeistelee vielä lukemiksi 4-1, ja peli on sitä myöten selvä.

Ottelun tilastot:https://www.palloliitto.fi/ottelu/983771
Länsi-Savon artikkeli pelistä: https://lansi-savo.fi/uutiset/urheilu/15f98a29-9277-40fe-bb61-bf8d3bfdc1d6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.