Sudet raateli LJK:n Sammonlahdessa

Kouvolan Susien tiedettiin olevan vahva, mutta heidän pelaamisen taso oli silti yllätys. LJK:n täydellisen onnistumisen myötä voitiin haaveilla pisteestä. Sudet eivät kuitenkaan jättäneet tähteitäkään Sammonlahden kentälle, vaan hakivat raadellulta LJK:lta pisteet lukemin 0-6. Jo ottelun alusta alkaen Sudet vyöryttivät totaalisen pallonhallinnan turvin hyökkäyksiään kohti Partisen vartioimaa maalia. LJK:n puolustusryhmittymä murretaan pala kerrallaan ja jatkuvat oikea-aikaiset liikkeet linjan selustaan tuottavat kiirettä LJK:n alakerrassa. Perässä kun juostaan askel tai pari, niin Sudet aloittavat maalitehtailunsa jo 7:llä minuutilla maalinedushässäkässä. Ekalla puolikkaalla Sudet rokkottavat vielä kahdesti ja tauolle mennään 0-3 lukemissa.

Toisella jaksolla jatketaan siitä, mihin jäätiin. LJK menettää pallon keskialuella, josta Sudet saavat nopean hyökkäyksen turvin illan neljännen maalinsa. Susien maestrot Nakari ja Venäläinen iskevät vielä maalin mieheen ja tilanne on varttia ennen päätösvihellystä 0-6. LJK:n paras paikka siunaantuu LJK-kärki Tainalle, joka saa hyökkäyspään pallonriiston jälkeen pallon Susien selustaan ja nostamaan pallon jo ohi Susien maalivahdin, mutta pallo lipuu takatolpalta ohi.

Lukemat kertovat valitettavan totuuden joukkueiden tasoerosta perjantai-illan kamppailusta, jossa mustinkin lasein katsottuna maalipaikat menivät Susille 11-3. Rankka peli, mutta matka jatkuu.

Susien raportti
Ottelupöytäkirja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.