Seura

Seura on perustettu vuonna 2008. Alkuvuosina seurassa toimi B-juniorijoukkue, joka syntyi Rakuunat junioreiden ja PEPOn junioreiden ikäluokkafuusion seurauksena. Vuonna 2009 seuran edustusjoukkue pelasi miesten kolmosta, mutta visiitti jäi tuolloin yhden kauden mittaiseksi. Muutaman vuoden kuluttua toiminta yhdistyi PEPOn kanssa ja seura jäi telakalle.

Seura otettiin käyttöön muutaman vuoden tauon jälkeen, kun PEPO/2 hankki itselleen kaakonkulman nelosessa 2013 sarjapaikan kaakonkulman kolmoseen 2014, mutta ei saanut edustaa PEPO:a edustusjoukkueen jo pelatessa piirin korkeimmalla tasolla. Näin ollen kabinettijärjestelyiden kautta sarjapaikka siirrettiin Lappeen Jalkapalloklubi ry:lle.

Seuran toimintaa on kehitetty tavoitteellisemmaksi ja yhteistyötä pyritään tekemään mahdollisimman paljon alueen seurojen kanssa. Toimintaa ohjaavana ajatuksena on luoda kehittävä ympäristö lajin harrastamiseen. Seuran toiminta on laajentunut yhdestä miesten joukkueesta, kahteen miesten joukkueeseen ja yhteen naisten joukkueeseen. Naisten joukkue pelaa 7vs7 piirisarjassa, miesten joukkeet Kaakon Kolmosessa ja Kaakon Vitosessa.

Kausi 2017 on miesten joukkueelle neljäs peräkkäinen ja viides kaikkiaan Kaakon Kolmosessa. Naisten joukkue saavutti viime kaudella hienosti sarjassaan mestaruuden!