Säästöasiaa

Jaksajien kesälomat on viimein alkaneet. Perinteiseen tapaan kaikkien lomat on aloitettu samaan aikaan, ja tätä lomanaloitusta on sitten juhlistettu porukalla. Näin myös tänä vuonna. Lomaa juhlistaessamme päädyimme jutustelemaan siitä, miten saisimme näitä juhlistamisviikonloppuja pidettyä hieman useammin. Monesti ne skipataan säästösyistä. Tällä erää kuitenkin aloimme miettiä, mistä muusta voisimme säästää, jotta voisimme viettää aikaa enemmän porukalla.

Aloimme miettiä elämän ikäviä, pakollisia kuluja, joihin rahaa tuhlautuu vääjäämättä. Monesti kuitenkin näistäkin voi fiksusti ajattelemalla säästää. Puheenaiheeksi meillä nousikin nopeasti sähkön hinta. Sähkön hinta vaihtelee eri sähköyhtiöiden välillä yllättävänkin paljon. Tämä kävi ilmi, kun vertailimme porukalla jaksajien sähkölaskuja. Hintaerot olivat ilmeiset.

Onneksi kuitenkin aloimme perehtyä asiaan hieman tarkemmin. Netistä löytykin kätevä sivusto sähkön kilpailutukseen, ja sitä kautta kaikki paitsi yksi meistä vaihtoikin sähkösopimuksen edullisempaan. Säästöä syntyy tämän kautta mukava summa vuodessa, ja kilpailutuksen ja sopimuksen tekemisen lisäksi ei tarvitse tehdä mitään. On se helppoa.

Vastaa